Skip links

Og navnet blir Klatreverket

Styret i Kristiansand klatresenter AS (krks) har vedtatt å benytte navnet Klatreverket i omtale og markedsføring av klatresenteret. Virksomhetens registrerte navn endres ikke.  Årsaken til navnebytte er først og fremst muligheten til å kunne bygge en sterk merkevare innen klatring – også på sørlandet. Klatreverket er lett å skille fra andre lignende initiativ. Det er dessuten et svært godt navn. Siden Klatreverket AS er største eier i krks vil bruken av navnet forsterke denne forbindelsen. Klatreverket står for kompetanse, erfaring og kvalitet i norske klatreres bevissthet gjennom mange år.

Vår fantastiske webdesigner, Ole Henrik Golf, har bidratt sterkt også på utforming av logo og profil. Han skal ha det meste av æren for utvikling av symbolet – i tett samarbeid med vår daglige leder, Ingunn. Hun har jo jobba en del år designbransjen, men erkjenner at det er vanskelig å lage logo til seg selv. Så takk til Ole Henrik! Han er forøvrig ivrig klatrer i Mandal og engasjert i klatreklubben der.

Den som lurer på hvilke konsekvenser navnet Klatreverket får for klatresenteret vårt, som jo har sitt utspring i CKK sitt initiativ, kan få noen svar her:

Klatreverket Kristiansand blir ikke en del av Klatreverket AS i Oslo. Vi har eget styre, eget regnskap og er en selvstendig virksomhet OG har egne priser, rabatter og spesielle tilbud og produkter. Klatreverket Kristiansand vil gi spesiell rabatt til folk som har årskort, halvårskort etc i Klatreverket i Oslo og Drammen. Dette vil også gjelde andre veien. Den svært gode avtalen klatreklubbene CKK og SKK har med Klatreverket Kristiansand vil fortsatt gjelde. Det betyr at klubbene får gode rabatter for sine medlemmer og i tillegg får klubbene en årlig leie for buldreanlegget som klubbene eier og som disponeres av klatresenteret. Altså bare vinn-vinn for klubbene. Om noen har rukket å få et forhold til navnet Kristiansand klatresenter, så kan de jo kanskje kjenne på at noe gikk tapt.

Vi satser uansett på å gi Klatreverket Kristiansand akkurat samme særpreg som vi opprinnelig hadde tenkt. Nå jobber Ole Henrik med ny webside, mer tilpasset faktisk bruk. Det skal bli lett å booke inngang, kjøpe årskort og klippekort og finne frem til det du trenger.