Skip links

Walltopia skal levere klatreveggene!

Kristiansand klatresenter har sammen med klatreklubbene i Søgne og Kristiansand valgt Walltopia som leverandør av buldre-og klatrevegger. Walltopia er en av verdens ledende på området. Hvorfor ta til takke med noe mindre enn verdensklasse? Walltopiavegger kjennetegnes ved høy kvalitet, perfekt friksjon og smart design.  De har levert vegger til bla dette prosjektet: verdens største klatresenter: https://www.kletterzentrum-innsbruck.at

Walltopia produserer veggene på sin fabrikk i Bulgaria i vinter, og til våren transporteres veggene til Norge sammen med  6 mann som monterer alt på plass i klatresenteret på Grim. I forhandlinger med ulike leverandører har vi har svært god hjelp fra Klatreverkets leder, “Bobo”. Han har mye erfaring i å bestille klatrevegger og kjenner de ulike leverandørene og hva de står for. 

Nå går vi inn fasen med å designe veggene. Det er Walltopias designere som først kommer opp med idéer og forslag. Idéene er basert på innspill som har kommet frem i samarbeidet mellom klatreklubbene og klatresenteret. Det er jo klatreklubbene i Kristiansand og Søgne som eier buldreveggene, og dermed er det klubbenes ivrige buldrere som velger løsningene. Vi gleder oss til å vise dere 3D-modeller fra Walltopia litt senere. Under ser du bilde fra verdens største klatresenter i Innsbruck, med vegger fra Walltopia.